Blog

Etiqueta Responsable para las empresas responsables

En el marc de la 5a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, l’Associació + Responsables ha fet lliurament del distintiu Etiqueta Responsable a tot un seguit d’empreses i entitats que han acreditat les seves bones pràctiques en Responsabilitat Social.

Aprofitant l’acte inaugural de la 5ª Setmana RSC, que va arrencar el passat dilluns 7 de juliol al Born Centre Cultural de Barcelona, els organitzadors de l’esdeveniment, Ingeniería Social i l’Associació + Responsables, van voler reconeixer a les empreses i organitzacions que en els darrers mesos han fet un esforç per dur a terme una gestió amb valors en els àmbits econòmic, social i mediambiental.

En total van ser vint les empreses i organitzacions que van rebre el certificat de l’Etiqueta Responsable de mans de les autoritats que van participar en la presentació de la 5a Setmana RSC: el Director General d’Economia Social i Cooperativa i el Treball Autònom, Xavier López; la Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens; el Vicepresident 1er i Diputat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil; el Director de l’Àrea Social de la Fundació ‘la Caixa’ i la Directora d’Ingenieria Social i Presidenta de l’Associació + Responsables, Elena López.

En concret, les empreses i entitats que van rebre el seu certificat que les acredita com a socialment responsables van ser les següents: Can Cet, S.L. , Almécija Advocats / DGuardiaCAT, Fundació APIP-ACAM, Fundació Claror, Fundació Joia, Fundació La Roda, Grupo SIFU, GoFlow, Grisverd, Grup Papelmatic, Institut Català d’Oncologia – ICO, Kerlespharma, S.L. , La Calaixera d’Arep, Media Responsable, S.L. , Papelería Comercial Apunts, S.L., Raona, S.L. , Tarannà, The Social Coin, Tuanys i Ingeniería Social, SAL / Associació + Responsables.

L’Etiqueta Responsable, una excel•lent eina de comunicació

L’Etiqueta Responsable és un distintiu gratuït promogut per l’Associació + Responsables, que compta amb el suport i reconeixement de l’Ajuntament de Barcelona, i que distingeix a aquelles empreses i/o organitzacions que han apostat per la gestió social i ambientalment responsable, oferint-los una eina per comunicar als seus clients de manera senzilla el valor afegit de la seva empresa a partir de respondre 11 questions concretes del que fan en l’ambit social, econòmic i mediambiental a l’empresa/organització. A la vegada obliga a les empreses a fer un exercici de transparència i obrir les seves portes mínim una vegada l’any en el marc de la Setmana de l’RSC, aquest any el proper divendres 11 de juliol, per explicar i mostrar als seus grups d’interes les actuacions reflexades al Distintiu.

Per poder accedir a aquest distintiu cal entrar al web de l’Associació + Responsables i omplir el següent formulari. L’Etiqueta Responsable és un distintiu gratuït per a les empreses i organitzacions sòcies de l’Associació +Responsables, que ofereix assessorament gratuït durant tot el procés per accedir-hi.

Share