Taller d’RSE a Pamplona

Taller d’RSE a Pamplona

L’equip d’Ingeniería Social  s’ha desplaçat fins a Pamplona per impartir allà un Taller de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) i integració laboral amb motiu de les II Jornades Europees de Recursos Humans.

La jornada, organitzada pel Forum la Garrotxa a les instal·lacions de la Clínica Universidad de Navarra, va ser l’escenari ideal per convidar a diferents empreses del territori i dins el marc del Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” portar a terme aquest taller d’RSE i Integració laboral sota el títol: “Ser més responsable és rentable. Multiplicant beneficis per a l’empresa i el territori”.

Pamplona

Angels González, consultora sénior d’Ingeniería Social, va impartir aquest taller que es marca com a objectiu promoure la Responsabilitat Social Empresarial en les empreses del teixit productiu local i difondre la importància i el valor afegit del retorn al territori mitjançant la integració de persones en risc d’exclusió. Aprofitant l’ocasió, també es va convidar a la jornada a representants de la Direcció Territorial de Navarra, Aragó i La Rioja de “la Caixa”.

L’exposició del cas pràctic dins del Taller va ser a càrrec del Sr. Eduardo Salvador, Responsable de la Delegació Navarra del Grupo Eulen, que va fer una breu presentació de l’empresa, passant després a exposar els objectius, el procés de col·laboració i els bons resultats obtinguts en la seva col·laboració amb el Programa Incorpora a Navarra y les entitats socials del territori. A més a més, l’empresa va mostrar l’augment significatiu de contractacions mitjançant el Programa Incorpora durant aquests darrers cinc anys.

Share