Adhereix-te al Programa d’Acords Voluntaris

Adhereix-te al Programa d’Acords Voluntaris

L’Oficina Catalana de Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya ha confiat en Ingeniería Social per desenvolupar un  projecte de difusió i foment de l’adhesió de les empreses catalanes al “Programa d’Acords Voluntaris per a la Reducció de les Emissions de Gasos Efecte d’Hivernacle”en procediment simplificat.

El Programa d’Acords Voluntaris és un compromís que et convida a anar més enllà del que obliga la normativa i que qualsevol organització, empresa, entitat o col·lectiu pot assumir de manera voluntària per contribuir a la reducció de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

Des d’Ingeniería Social volem ajudar-vos a refermar el vostre compromís amb la lluita contra el canvi climàtic, acompanyant-vos, de forma gratuïta, en l’adhesió de la vostra empresa al Programa d’Acords Voluntaris en procediment simplificat. Aquesta adhesió no té cap tipus de cost per l’empresa.

Etiqueta acords

Els avantatges de sumar-se als Acords Voluntaris són els següents:

  • L’Oficina Catalana contra el Canvi Climàtic (OCCC) atorga una etiqueta una etiqueta que reconeixerà el vostre esforç en la reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle i difusió en la pàgina web del Programa com a col·lectiu compromès.
  • Posicionament de la vostra empresa en el mercat, com a referent pels clients amb consciència ecològica i aprofitament del valor afegit que ofereix el respecte al medi ambient davant altres empreses del vostre sector.
  • Reducció de la factura energètica.

Des d’Ingenieria Social volem facilitar-vos l’adhesió al programa i per això hem organitzat un Taller Pràctic el proper 16 de maig en el que us informarem de tots els passos a seguir per sumar-se al Programa i també us mostrarem les eines adients per calcular les emissions de GEH de la vostra empresa, així com les principals actuacions que podeu dur a terme per reduir-les. Us ensenyarem a incorporar el vostre compromís en la lluita contra el canvi climàtic de forma transversal i eficaç en la vostra estratègia d’RSC.

En el cas que esteu interessats, Ingenieria Social us acompanyarà en tot el procés d’adhesió, amb un seguiment especialitzat i personalitzat, i tot sense cap cost per l’empresa. El resultat final d’aquest procés serà l’obtenció d’aquesta etiqueta d’adhesió als Acords Voluntaris.

Si voleu inscriure-us en el projecte, descarregueu aquest formulari i retorneu-lo omplert abans del 6 de maig a la següent adreça electrònica: lucia.melendo@ingenieriasocial.es

Share