Blog

Si, a la lluita contra el canvi climàtic

Després que el passat diumenge més de 2.500 ciutats arreu del món participessin en la Marxa Global contra el Canvi Climàtic, entre elles Barcelona, ahir dimarts 23 de setembre caps d’estat, presidents i dignataris de 125 països van trobar-se a la seu de l’ONU a Nova York per participar a la Cimera del Clima.

Com acostuma a passar en aquest tipus de cimeres, les intencions de totes les parts són molt positives, però l’impuls polític que havia de prendre la lluita contra l’escalfament global del planeta va tornar a quedar-se en no res degut a la manca de compromisos reals de les grans potències, tal i com va passar fa quatre anys a la cimera de Copenhage.

Tot i així, des d’aquest blog us convidem a seguir lluitant i denunciant el canvi climàtic i us deixem aquest video distribuït per l’ONU en el que diferents personalitats i famosos diuen SÍ a combatre el canvi climàtic.

l us recordem que des de Ingenieria Social volem ajudar a les empreses catalanes a refermar el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic, acompanyant-los, de forma gratuïta, en la seva adhesió al Programa d’Acords Voluntaris en procediment simplificat.


Share