Ser més responsable és rendible

Ser més responsable és rendible

L’equip d’Ingenieria Social s’ha desplaçat fins al CaixaForum Lleida per impartir el Taller ‘Ser més responsable és rendible’ en el marc del Programa Incorpora de la Fundació La Caixa i amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquest taller dirigit a personal directiu, empresaris/es, responsables de RRHH, Qualitat i Gestió de Pimes és posar en valor els beneficis i avantatges de la incorporació de la Responsabilitat Social i la Inserció Laboral en la gestió empresarial.

El taller ha presentat, de forma molt clara i gràfica, i amb exemples pràctics, què vol dir que les nostres empreses i negocis siguin socialment responsables i quins beneficis i avantatges competitives comporta.

Lleida2 (4)-pek

Les empreses de l’Agrupació Feedback Club de  RRHH de Lleida que van participar en aquest taller pràctic van ser: Electra Valls S.A., Paprinsa, Mobles Ros, Diari Segre, Supsa Supermercats Pujol, Corporació Alimentària Guissona, Sorigué i, Grup Pons.

A més, l’empresa de transports Trota va exposar presencialment la seva experiència en integració sociolaboral, destacant les avantatges i facilitats del programa Incorpora en la incorporació i contractació de persones en risc d’exclusió socia, més enllà del cumplliment de la LISMI i incorporant al equip persones altament motivades, qualificades i amb grans valors d’esforç i superació constant

Durant el taller, es va posar de manifest que moltes accions de responsabilitat social ja es porten a terme en les empreses, i que cal posar-les en valor comunicant-les i seguir treballant per incorporar les oportunitats de millora identificades.

Van ser dues hores d’allò més profitoses i on també es van oferir a les empreses i entitats assistents eines i exemples d’accions concretes que es poden realitzar dins la responsabilitat social.

Altres eines gratuïtes i complementàries per a la comunicació efectiva RSE: Distintiu Etiqueta Responsable, participació a la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya.

Share