‘Ser més responsable és rendible’ a Cantabria

‘Ser més responsable és rendible’ a Cantabria

Bona acollida de la ciutat de Santander al Taller d’RSE i Inserció Laboral que Ingeniería Social SAL va impartir fa uns dies a la capital càntabra sota el títol: “Ser més responsable és rendible. Multiplicant beneficis per a l’empresa i el territori “.

Amb l’objectiu de posar en valor els beneficis i avantatges de la incorporació de la responsabilitat social i la inserció laboral en la gestió empresarial, el Programa Incorpora de la Obra Social “la Caixa” ha organitzat aquesta jornada en què la nostra companya Angels González, consultora sènior d’Enginyeria Social, ha facilitat eines i exemples d’accions concretes que es poden dur a terme.

Angels-Santander

El taller va comptar amb la inestimable col·laboració de CEOE CEPYME Cantabria, que va cedir les seves instal·lacions per al curs, va fer difusió del mateix entre les seves empreses i va participar en la inauguració del Taller al costat de representants de CaixaBank i de la coordinació Incorpora a Cantàbria.

Entre les empreses i institucions que van participar al taller figuraven: Ajuntament de Santander, Alpe Formació, ITM Sistemes, Edscha Santander, SL, Guia Turisme Cantàbria, Associació Espai Re-Activa, EVOBUS, Residència Stella Maris, Vitrinor. També van assistir a aquesta jornada formativa el responsable de Banca d’Institucions de Cantàbria i representants de CaixaBank del territori, i les entitats que conformen la xarxa Incorpora a Cantàbria.

L’exposició del cas pràctic anar a càrrec del Lucía Zamora, sòcia del Grup Deluz, que va exposar l’àmplia experiència del Grup en la integració de persones a través de la seva contractació en el marc del Programa Incorpora, destacant el recorregut que les persones inserides poden tenir dins de l’organització, i els beneficis de disposar d’un equip divers de persones com a palanca de valor per a l’empresa.

En finalitzar el taller es va obrir un torn de dubtes i consultes de manera directa entre les empreses assistents i les entitats Incorpora del territori, per facilitar el coneixement del Programa Incorpora i els avantatges i facilitats que comporta a les empreses participar en aquest programa per realitzar un retorn productiu al territori fomentant oportunitats d’inserció dels col·lectius més vulnerables.

Share