Setmana RSC

Amb gairebé 4 mil participants en l’edició passada és el punt de trobada que no et pots perdre.

14a Setmana RSC/Sostenibilitat Global 2022

Del 21 al 25 de novembre de 2022 contribueix, promou i participa a la 14a Setmana RS/Sostenibilitat Global. Visibilitza les bones pràctiques de la teva companyia, aprèn noves estratègies de sostenibilitat i comparteix amb professionals de diferents països. Apunta’t ja a les nostres conferències, debats i càpsules formatives i rep en primícia totes les novetats.

#SemanaRSC

Visita el web
14ª Semana RSC Sostenibilidad Global 2022

Edicions anteriors

13ª SETMANA RSC/SOSTENIBILIDAD GLOBAL 2021

Del 22 al 25 de novembre es va celebrar la 13a Setmana RSC/Sostenibilitat Global, un esdeveniment 100% virtual i un dels principals punts de trobada del sector de l’RSC i la Sostenibilitat.

#SemanaRSC

visita el web

Fotos conferències online

2ª SETMANA DE LA RESPONSABILITAT SOCIAL GLOBAL
del 19 al 22 d’octubre de 2020.

visita el web

Fotos conferències online

1ª SETMANA DE LA RESPONSABILITAT SOCIAL GLOBAL
del 24 al 27 de març de 2020.

visita el web

Fotos conferències online

10ª SETMANA DE LA RESPONSABILITAT SOCIAL A CATALUNYA
del 22 al 26 d’octubre de 2019.

visita el web

Fotos Barcelona, Tarragona i Llérida

9ª SETMANA DE LA RESPONSABILITAT SOCIAL A CATALUNYA
del 23 al 27 d’octubre de 2018.

visita el web

Fotos Barcelona i Girona

1ª SETMANA DE LA RESPONSABILITAT SOCIAL A MADRID
del 27 al 30 de novembre de 2018.

Fotos Madrid

Associació +Responsables

L’Associació +Responsables té com a objectius la difusió i la sensibilització cap a la Responsabilitat Social, la solidaritat, l’educació en valors i el desenvolupament responsables a través de la promoció i difusió de pràctiques justes.

Treballem pel foment de la Responsabilitat Social d’empreses i organitzacions, el consum responsable, la igualtat d’oportunitats reals i la cohesió social. Volem fer valdre l’activitat d’empreses i organitzacions que incorporen la RSC, amb la finalitat de donar a conèixer, compartir i fomentar activitats i iniciatives responsables.

L’Associació +Responsables neix de les persones que integren Ingeniería Social SAL, amb l’objectiu d’anar un pas més enllà i integrar activitats que apropin a la ciutadania, les empreses i les organitzacions els valors per a un desenvolupament just, equitatiu i en equilibri amb l’entorn.

Forma part de l'associació

Etiqueta Responsable

L’objectiu de l’Etiqueta Responsable és ajudar a fer valdre i visibilitzar les empreses i organitzacions que aposten per la gestió amb valors en els àmbits econòmic, social i ambiental, essent a la vegada una eina per al fonament del consum responsable.

L’Etiqueta permet explicar els compromisos responsables de forma senzilla i accessible i es pot utilitzar en productes, serveis, pàgines web i/o comunicacions, ajudant a treure profit i identificar empreses i organitzacions per les seves pràctiques. Així mateix, es disposa d’un codi QR personalitzat, on els grups d’interès podran consultar i conèixer els compromisos responsables exposats en l’Etiqueta.

Sol·licita l'Etiqueta Responsable