Setmana RSC

Amb més de 1.000 participants per edició, és el punt de trobada al que no pots faltar.

Setmana RSC Catalunya

La Setmana Responsabilitat Social és una iniciativa que neix el 2010, en ple període de recessió i contra tot pronòstic, però que any rere any ha anat creixent en participació tant empresarial com de l’administració pública, el que demostra clarament que la societat demana canvis. Tant les empreses com les administracions han de sumar-se i liderar aquest canvi cap al desenvolupament sostenible.

Semana RSC Cataluña - Ingeniería Social
Visita el web

Setmana RSC Madrid

La Setmana de la Responsabilitat Social és un punt de trobada en el que conflueixen professionals de la RSC, empreses, entitats del tercer sector, universitats i administracions públiques, amb el interès de compartir experiències, aprendre sobre bones pràctiques i fer contactes. Pretén convertir-se en un dels esdeveniments de referència del sector a Madrid, organitzant conferències, debats, sessions de networking i jornades de voluntariat corporatiu.

Semana RSC Madrid - Ingeniería Social
Visita el web

Edicions anteriors

9ª SETMANA DE LA RESPONSABILITAT SOCIAL A CATALUNYAA
del 23 al 27 d’octubre de 2018.

+ edicions

Fotos Barcelona i Girona

1ª SETMANA DE LA RESPONSABILITAT SOCIAL A MADRID
del 27 al 30 de novembre de 2018.

+ edicions

Fotos Madrid

Associació +Responsables

logo_asociacion

L’Associació +Responsables té com a objectius la difusió i la sensibilització cap a la Responsabilitat Social, la solidaritat, l’educació en valors i el desenvolupament responsables a través de la promoció i difusió de pràctiques justes.

Treballem pel foment de la Responsabilitat Social d’empreses i organitzacions, el consum responsable, la igualtat d’oportunitats reals i la cohesió social. Volem fer valdre l’activitat d’empreses i organitzacions que incorporen la RSC, amb la finalitat de donar a conèixer, compartir i fomentar activitats i iniciatives responsables.

L’Associació +Responsables neix de les persones que integren Ingeniería Social SAL, amb l’objectiu d’anar un pas més enllà i integrar activitats que apropin a la ciutadania, les empreses i les organitzacions els valors per a un desenvolupament just, equitatiu i en equilibri amb l’entorn.

Forma part de l'associació

Etiqueta Responsable

etiqueta_responsable

L’objectiu de l’Etiqueta Responsable és ajudar a fer valdre i visibilitzar les empreses i organitzacions que aposten per la gestió amb valors en els àmbits econòmic, social i ambiental, essent a la vegada una eina per al fonament del consum responsable.

L’Etiqueta permet explicar els compromisos responsables de forma senzilla i accessible i es pot utilitzar en productes, serveis, pàgines web i/o comunicacions, ajudant a treure profit i identificar empreses i organitzacions per les seves pràctiques. Així mateix, es disposa d’un codi QR personalitzat, on els grups d’interès podran consultar i conèixer els compromisos responsables exposats en l’Etiqueta.

Sol·licita l'Etiqueta Responsable