Per què calcular el Valor Social Integrat?

Calcular valor social integrado

Què és el Valor Social Integrat?

El Valor Social Integrat és la conversió de l’aportació global que fa una organització als seus grups d’interès en una moneda específica. És a dir, és l’expressió en euros de l’impacte material i l’impacte intangible que està realitzant una organització.

Gràcies a l’estudi del Valor Social Integrat de l’empresa, comptareu amb una metodologia d’avaluació per quantificar el valor de les accions RSC que es duen a terme: les que tenen un impacte directe, indirecte o induït sobre els diferents grups d’interès. D’aquesta manera, podreu quantificar el valor econòmic, social i ambiental generat i obtenir el resultat final en euros.

Quins són els beneficis de calcular el Valor Social Integrat?

Calcular el valor social integrat permet:

-Quantificar el valor que aporta l’empresa sobre els seus grups d’interès.
-Avaluar el valor monetari de les accions RSC i així poder prioritzar-les.
-Incorporar nous indicadors per a la gestió de projectes i de l’equip.
-Fomentar la millora contínua.
-Disposar d’un recurs per a enfortir els vincles amb els grups d’interès.

Com podem ajudar-te?

A Ingenieria Social comptem amb un equip experimentat que us ajudarà a calcular el Valor Social Integrat de la vostra organització i desenvolupar materials per poder comunicar els resultats.

A més, recentment hem publicat l’estudi: “La sostenibilitat i el valor social generat pel lideratge empresarial en la lluita contra el COVID-19”, on es va analitzar com un marc de sostenibilitat previ de les organitzacions podia ser una palanca per realitzar accions solidàries en el context de crisi sanitària. En aquest estudi es va calcular el Valor Social Integrat generat pel conjunt d’aquestes accions solidàries.

La sostenibilidad y el valor social generado por el liderazgo empresarial en la lucha contra el COVID-19

Mira la presentació dels resultats de l’estudi, que es va presentar durant la 2a. Setmana de la Responsabilitat Social Global online. Pots descarregar-lo a continuació: bit.ly/3rmk5T5

Per descarregar l’estudi, completa el següent formulari: