PARTICIPA DEL PROGRAMA VOLUNTARI DE COMPENSACIÓ D’EMISSIONS DE GASOS D’EFECTE HIVERNACLE.

Si pertanys o coneixes alguna entitat que estigui desenvolupant o tingui previst desenvolupar un projecte per reduir les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) a Catalunya, t’animem a participar en el Programa voluntari de compensació d’emissions de GEH.

Etiqueta compensacions voluntaries

Què és el Programa voluntari de compensació d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH)?

És un programa de la Generalitat de Catalunya, gestionat per l’Oficina Catalana de Canvi Climàtic que impulsa i dona suport en el desenvolupament de projectes de reducció d’emissions de GEH de les organitzacions que duen a terme una tasca social a Catalunya. Trobaràs més informació en aquest vídeo.
 

 

Quin tipus de projectes hi poden participar?

Per poder participar-hi, l’entitat ha de tenir una finalitat social i el projecte ha de comportar una reducció d’emissions.

  • Alguns exemples són:
  • Ús d’energies renovables (biomassa, solar, fotovoltaica i minieòlica, geotèrmica, etc)
  • Vehicles elèctrics
  • Malbaratament alimentari
  • Millora del comportament energètic dels edificis
  • Altres projectes que comportin una reducció d’emissions

 


El proper 12 de maig a les 09:45 am organitzarem una jornada informativa online que comptarà amb un espai d’assessorament personalitzat per aquelles entitats interessades. En el següent enllaç pots consultar més informació sobre el programa i el registre per a la sessió informativa.

Al final de la sessió informativa, a partir de les 11:30h oferirem un espai d’assessorament específic segons la tipologia de projecte. Si t’interessa, marca l’opció en el formulari.

Apunta’t-hi


 

Share