L’Associació + Responsables estrena la seva web

L’Associació + Responsables estrena la seva web

A l’Associació + Responsables, entitat impulsada per l’equip d’Ingenieria Social, estem d’enhorabona. Des d’aquesta setmana i després d’una dura feina disposem de la nostra nova pàgina web.

L’Associació +Responsables neix de les persones que integren Ingenieria Social SAL junt amb el recolzament de nombroses entitats, empreses i organitzacions que comparteixen amb nosaltres l’objectiu d’anar-hi un pas més enllà i integrar activitats que apropin a la ciutadania, les empreses i les organitzacions els valors  per a un desenvolupament just, equitatiu i en equilibri amb l’entorn.

A l’adreça wwww.masresponsables.org ja podeu consultar qui som, a què ens dediquem i quins són els nostres projectes.

home catala-med

Mitjançant la nostra nova web també tindreu la possibilitat de donar-vos d’alta com a socis, com a voluntaris i també conèixer un dels projectes bàsics de la nostra Associació, el de l’Etiqueta Responsable. Ja són moltes les empreses, organitzacions i entitats que llueixen aquest distintiu  (Institut Català d’Oncologia-ICO, Grupo SIFU, SPARK Ibérica, Tarannà, Can Cet, Fundació La Roda, Apunts, Corresponsables, Almécija Advocats, etc…) que les posa en valor per les seves bones pràctiques, però l’objectiu és que cada cop siguem més.

L’Associació també participa activament en un altre dels projectes claus d’Ingenieria Social, la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, un esdeveniment ja consolidat i que aquest any celebrarà la seva cinquena edició.

Els objectius de l’Associació són la difusió i la sensibilització vers la Responsabilitat Social, la solidaritat, l’educació en valors i el desenvolupament responsable a través de la promoció de pràctiques justes.

Us convidem a que visiteu la web i ens feu arribar la vostra opinió sobre el seu disseny, continguts i qualsevol dubte que tingueu. Moltes gràcies!

Share