La 5a Setmana RSC acull el taller ‘Ser més responsable és rendible’

La 5a Setmana RSC acull el taller ‘Ser més responsable és rendible’

Dins del marc de la 5a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, el Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” junt amb el Departament d’Empresa i Ocupació han ofert el taller sobre Responsabilitat Social Empresarial i Inserció Laboral “Ser més responsable és rendible” – Multiplicant beneficis per a l’empresa i el territori”, impartit per l’equip d’Ingeniería Social, SAL i dirigit a empreses.

Durant aquesta jornada, celebrada en el Palau del Lloctinent de Barcelona aquest dimarts dia 8 de juliol , s’ha presentat de forma clara i gràfica, i amb exemples pràctics, què vol dir que les nostres empreses i negocis siguin socialment responsables i quins beneficis i avantatges competitives ens comporta. Així mateix, s’ha destacat l’important paper que juga la integració laboral dels col·lectius en situació de vulnerabilitat per les empreses, que es configura com un recurs de Responsabilitat Social per les organitzacions i que a la vegada comporta un retorn productiu al nostre territori.

setmana

A la part final de la jornada es va presentar el Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” com a servei professional i gratuït per les empreses, que facilita la inserció laboral, oferint acompanyament, assessorament i selecció de perfils en col·laboració amb les entitats socials del territori.

El Taller va comptar amb la participació de dues empreses, que van exposar de primera mà la seva experiència i els beneficis obtinguts en la integració sociolaboral de col·lectius vulnerables. El primer cas va anar a càrrec de la Sra. Rosa Llamas, Directora de RRHH de l’empresa Talher SA, que va exposar la seva experiència en la contractació de persones en risc d’exclusió social que es va iniciar ja fa més de 10 anys, i els avantatges i recursos que projectes com el Programa Incorpora posen a l’abast de les empreses.

La segona exposició va venir de la mà del Sr. Paco Sosa, Director de Relacions Institucionals d’ASM, que va exposar l’important paper que juguen Apunts i La Calaixera, dos centres especials de treball, com dues de les més de 300 agències de transport de la companyia, destacant la seva elevada professionalitat i competitivitat en els rànquings de qualitat de la companyia.

Share