Implantació de la Responsabilitat Social a l’administració local

Implantació de la Responsabilitat Social a l’administració local

El Palau Güell ha acollit aquest matí la presentació dels resultats de “l’Estudi sobre el grau d’implantació de la responsabilitat social corporativa a 10 ajuntaments de la província de Barcelona”.

Ingenieria Social ha estat l’encarregada de portar a terme aquest estudi encarregat per la Diputació de Barcelona i avui s’han presentat els resultats d’aquest treball de recerca. L’estudi s’ha centrat en l’anàlisi de nou àmbits d’actuació: 1. Bon Govern i Ètica; 2. Estratègia, prestació de serveis i tràmits; 3. Transparència; 4. Infraestructures: urbanisme i mobilitat; 5. Ocupacio; 6. Medi Ambient; 7. Societat; 8. Compra Pública Responsable; 9. Diàleg.

la foto 1-pek

Davant d’un auditori ple al Palau Güell, el Sr. Enric Herranz (Cap de la Subdirrecció Organització, Procesos i Informació Corporativa. Àrea Presidència. Diputació de Barcelona) i la Sra. Laia Fayet (Consultora Senior i Directora de Projectes d’Ingenieria Social) han exposat quin és actualment el grau d’implantació de l’RS a l’Administració Local, fent esment a algunes de les bones pràctiques que es duen a terme en aquests ajuntaments que han estat objecte de l’estudi. També s’han proposat quines haurien de ser les linies a seguir en un futur per seguir avançant en l’RS en l’administració local.

Els ajuntaments que han format part de l’estudi han sigut els següents: Vilanova i la Geltrú, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Gavà, Castelldefels, Molins de Rei, Sabadell, El Masnou, Mataró i les Franqueses del Vallès.

Share