Grup Papelmatic renova la seva Etiqueta Responsable

Grup Papelmatic renova la seva Etiqueta Responsable

El Grup Papelmatic ha reforçat el seu compromís de bones pràctiques en Responsabilitat Social Corporativa renovant un any més la seva Etiqueta Reponsable, distintiu promogut per l’Associació + Responsables, i que la distingeix per la seva aposta per una gestió amb valors en els àmbits econòmic, social i ambiental.

El Grup Papelmatic és un grup d’empreses especialitzat en productes i serveis per a la higiene, el benestar i el confort de les persones als entorns professionals. Està format per Papelmatic, EFEBÉ i HGS.

etiqueta-pek

La Responsabilidad Social ha estat inclosa per el Grup Papelmatic com una de les directrius a seguir en el nou Pla Estratègic de l’empresa perquè esdevingui en el soci ideal dels seus clients a partir del compromís amb la sostenibilitat i el benestar de les persones.

Mònica Fornt, Responsable del Departament Tècnic del Grup, ens explica que “un dels grans aventatges que ens ha ofert el disposar de l’Etiqueta Responsable ha estat el poder visualitzar els nostres compromisos tant interna com externament. Poder disposar d’un espai on quedin recollits, endreçats i que qüalsevol els pogui consultar”.

pantallazo web-med

Però l’Etiqueta Responsable també és una excel·lent eina de comunicació per promocionar el compromisos RSC d’una empresa o entitat, com ens ho confirma Mònica Fornt: “Hem fet servir l’Etiqueta com a document PDF per poder mostrar davant tercers (clients, administració, etc) nostra RSC i els nostres compromisos per donar resposta als nostres requeriments de contractació”.

pantallazo web grupo-med

A nivell intern i com a empres, “poc a poc també hem anat fent difusió de què significa la RSC i què fem nosaltres en cadascú dels àmbits econòmic, social i ambiental”, afegeix Mònica Fornt, que ens comenta que han incorporat el logotip de l’Etiqueta en l’apartat el nostre compromís  de la web del Grup, així com també en l’apartat d’empresa de Papelmatic.

El Grup Papelmatic, de la mateixa manera que la resta d’empresas i entitats que gaudeixen del distintiu de l’Etiqueta Responsable obrirà les seves portes el proper 11 de juliol amb motiu de la jornada de portes obertes que organitza la 5ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya que enguany es celebrarà del 7 al 12 de juliol.

En el següent enllaç pots consultar el llistat d’empreses i organitzacions que ja disposen de l’Etiqueta Responsable.

Share