Grisverd renova el seu compromís responsable

Grisverd renova el seu compromís responsable

L’empresa tarragonina Grisverd, dedicada al disseny i fabricació de mobiliari urbà sostenible, ha reforçat el seu compromís amb la responsabilitat social renovant la seva Etiqueta Responsable, distintiu promogut per l’Associació + Responsables, i que la distingeix per les seves bones pràctiques en RSC.

Grisverd està formada per un equip de persones que creuen que la sostenibilitat es el camí a seguir per a que les properes generacions disfrutin de, al menys, els mateixos recursos naturals que nosaltres gaudim actualment.

Etiqueta Grisverd

Grisverd ha renovat els seus 10+1 compromisos en els àmbits econòmic, social i ambiental i els objectius de futur per continuar avançant vers la Responsabilitat Social, i també ha integrat l’Etiqueta Responsable en la seva gestió incorporant-la per exemple en la seva signatura corporativa.

De fet, el cas de Grisverd és un molt bon exemple de cóm fer servir l’Etiqueta Responsable com a eina de comunicació. Així ens ho confirma Asun Colom, responsable d’administració, qualitat i màrqueting de Grisverd: “Incloure l’Etiqueta en la nostra signatura ens permet que tothom pugui comprovar al moment quin és el nostre compromís responsable”, i així de manera trasparent poder treballar aportant valor afegit tant a nivell intern com extern a tots el grups d’interés.

Etiqueta Grisverd-med

“Si no fem res per salvar aquest món, aviat no hi haurà res per salvar”. Aquesta és una frase que es prenen molt seriosament a Grisverd i ho demostren fomentant la producció i el consum responsable, no consumint per damunt de la capacitat de regeneració /recuperació, tan a nivell ambiental com econòmic per a garantir la viabilitat futura de l´empresa i del  “món”.

Grisverd, de la mateixa forma que la resta d’empreses i entitats que ja disposen de l’Etiqueta Responsable, obrirà les seves portes el proper 11 de juliol amb motiu de la jornada de portes obertes que organitza la 5ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, que enguany es celebrarà del 7 al 12 de juliol.

En el següent enllaç pots consultar el llistat d’empreses i organitzacions que ja disposen de la seva Etiqueta Responsable. Sol·licita la teva Etiqueta.

Share