Blog

Bona acollida a La Rioja del Taller d’RSE i Integració Laboral

Un total de 17 empreses de la comunitat autònoma de La Rioja van participar la setmana passada en el Taller d’RSE i Integració Laboral que Ingeniería Social SAL va oferir a Logronyo sota el títol: “Ser més responsable és rendible. Multiplicant beneficis per a l’empresa i el territori”.

Amb l’objectiu de posar en valor els beneficis i avantatges de la incorporació de la responsabilitat social i la inserció laboral en la gestió empresarial, el Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” ha organizat aquesta jornada en la que la nostra companya Angels González, consultora senior d’Ingeniería Social, ha facilitat les eines i exemples d’accions concretes que es poden dur a terme, a més de realitzar un pre-diagnòstic personalizat per cadascú dels empresaris assistents.

LaRioja2

També hi van ser a l’acte, que es va celebrar a l’Hotel Las Gaunas, representants del ‘Centro de Empresas de la Rioja’, de ‘Banca de Instituciones’ i de la Fundació “la Caixa”.

L’exposició del cas pràctic d’aquesta sessió la va fer la Sra. Arancha Aguerralde, Subgerent de Yelmo Cines Berceo, que va explicar la seva experiència, les oportunitats i el valor afegit obtingut amb la integració de persones en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió.

Un cop finalitzat el curs, tots els assistents van participar en un ‘coffe break’ pe fomentar el networking i la creació de sinergies entre les empreses i les entitats socials del territori. 

Les empreses que van participar en aquest Taller van ser les següents: Aspace Rioja SL, Fomento de Construcciones y Contratas, Grupo Elteis SL – Centro de Día Gonzalo Berceo, Centro de Negocios Ocón, Mercadona, Toys “R” Us, Trabajo Social y Servicios La Rioja, Yelmo Cines Berceo, Atipyca, Caser Residencial, Sanidad y Residencias 21, Círculo Empresarial negocios y Valores, Dissentia, Interalia, Ranstad Fundación, Hotel Gran Vía, Rivercap.

Diversos mitjans de comunicació locals s’han fet ressó del Taller, com ha estat el cas del diari digital esrioja.es, i dels mitjans impresos Noticias de la Rioja i Diario La Rioja.

Share