Gijón acull un Taller d’RSE i Integració Laboral

Gijón acull un Taller d’RSE i Integració Laboral

Èxit de participació en el Taller de Responsabilitat Social Empresarial i Integració Laboral que Ingeniería Social va impartir la setmana passada a Gijón sota el títol: “Ser més responsable és rendible. Multiplicant beneficis per a l’empresa i el territori”.

Amb l’objectiu de posar en valor la responsabilitat social, el Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” ha organitzat aquesta jornada amb el recolzament i la col·laboració de l’Agencia Local de Promoción Económica y Empleo del Ayuntamiento de Gijón, que ens va cedir les seves instal·lacions per realitzar el taller.

Gijón

Diverses agrupacions empresarials del territori van col·laborar també en la difusió de l’esdeveniment entre les seves empreses associades, a més de la col·laboració també del Centre d’Empreses d’Oviedo i Gijón, i d’una de les Directores de l’Àrea de Negoci de Gijón, que van assistir i van fer difusió del Taller.

Angels González, consultora sènior d’Ingeniería Social, va ser l’encarregada d’impartir aquest taller que es marca com a objectiu promoure la Responsabilitat Social Empresarial en les empreses del teixit productiu local i difondre la importància i valor afegit del retorn al territori mitjançant la integració de persones en risc d’exclusió.

Entre les empreses participants en aquest Taller figuraven Maderas JaviAC ServiciosDupont AsturiasAvantia OutsorcingEulen FlexiplanGrupo Temporing ETTMuniello ElectricidadCrivencarElionor PrecepAstilleros GondánCensadGrupo PFSGrupo SIFU Asturias y Talloastur. També es va comptar amb la presència de representants de l’Ajuntament de Llanera.

Share