Taller Incorpora a Menorca

Taller Incorpora a Menorca

Amb l’objectiu de posar en valor la responsabilitat social, el Programa Incorpora de la Obra Social “la Caixa” ha organitzat amb la col·laboració de l’Associació de Joves Empresaris de Balears un Taller de Responsabilitat Social Empresarial i Integració Laboral a la ciutat de Maó.

Impartit per la consultora Ingeniería Social, SAL i sota el títol “Ser més responsable és rendible. Multiplicant beneficis per a l’empresa i el territori “, la jornada formativa ha comptat amb l’assistència de diferents empreses menorquines i va ser recollit per la premsa local.

La inauguració del Taller, que va tenir lloc al Plató de Joves, espai cedit per l’Associació de Joves Empresaris, va córrer a càrrec de la Sra. Carme Crespo, Gerent de l’Associació de Joves Empresaris; el Sr.Ignasi Gonyalons, Director de l’Oficina de Ciutadella i la Sra. Pilar Ortiz, en representació de la coordinació del Programa Incorpora a Balears.

Menorca

Entre les empreses assistents al taller figuraven: Artiem FreshPeopleHotels, Ecosistemes Enginyeria, PB Projectes SL, TIV Menorca Empresa d’Inserció, Pronet Informàtica, SL, Set Hotels, SL, Fundació Nous Vents, Mundoamarre, Associació de Joves Empresaris, Social Vane i Somethings cooking.

L’acte va comptar també amb l’assistència de les entitats Incorpora de Menorca i de representants de CaixaBank i CaixaEmpresa, que van fer també difusió de l’esdeveniment entre les empreses del territori.

Com a casos pràctics, es van exposar els exemples i les experiències de les empreses guanyadores dels Premis Incorpora Balears 2013, en les categories d’agrupació empresarial, gran empresa, mitjana i petita.

En finalitzar el Taller es va entaular un interessant col·loqui sobre les pràctiques en responsabilitat social que algunes de les empreses assistents ja porten a terme en els seus centres, sobre els punts de millora identificats i com la integració laboral de col·lectius vulnerables aporta valor al territori i valor a l’empresa, identificant-la com una organització socialment responsable. En aquest sentit, va quedar palès que la integració de persones en situació de vulnerabilitat és també un gran recurs per a petites i mitjanes empreses.

Share