El Programa d’acords voluntaris fa 5 anys

Cinc anys després de la posada en marxa del Programa d’acords voluntaris per a la reducció d’emissions de GEH per part de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic ja són més de 140 les organitzacions que s’hi han adherit.

Des de fa també dos anys Ingeniería Social fa de dinamitzadora d’aquest programa i el passat divendres, juntament amb l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, va organitzar una jornada per presentar l’informe “5 anys del Programa d’acords voluntaris per a la reducció d’emissions de GEH”.

La sessió, celebrada a la sala d’actes de la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat, va comptar amb la presència de diferents empreses adherides al compromís voluntari de reducció d’emissions de GEH, que ens van explicar la seva experiència en el Programa.

Les dades de l’informe “5 anys del Programa d’acords voluntaris per a la reducció d’emissions de GEH” van deixar palès com el número d’organitzacions que s’han sumat al Programa ha anat en augment al llarg dels anys, essent les consultories i enginyeries i la indústria els àmbits d’activitat majoritaris.

La jornada també va comptar amb la presència de responsables tècnics de dues empreses adherides al Programa (Serhs Distribució i Logifrío), que van presentar els compromisos voluntaris de les seves organitzacions en aplicar mesures de reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

Share