L’ICO renova la seva Etiqueta Responsable

En la seva decidida aposta per la promoció de la responsabilitat social corporativa, l’Institut Català d’Oncologia (ICO) ha actualitzat els seus compromisos responsables renovant el distintiu d’Etiqueta Responsable que va obtenir ara fa poc més d’un any i que acredita les seves bones pràctiques en Responsabiltat Social.

L’Etiqueta Responsable és un distintiu gratuït promogut per Ingenieria Social, SALl’Associació + Responsables, que compta amb el suport i reconeixement de l’Ajuntament de Barcelona, i que distingeix a aquelles empreses i/o organitzacions que han apostat per la gestió social i ambientalment responsable, oferint-los una eina per comunicar als seus clients de manera senzilla el valor afegit de la seva empresa a partir de respondre 11 questions concretes del que fan en l’ambit social, econòmic i mediambiental a l’empresa/organització.

A la vegada obliga a les empreses a fer un exercici de transparència i obrir les seves portes mínim una vegada l’any en el marc de la Setmana de l’RSC, que enguany es celebrarà del 10 al 14 de novembre, per explicar i mostrar als seus grups d’interes les actuacions reflexades al Distintiu.

distintivo ICO-MED

Per poder accedir a aquest distintiu cal entrar al web de l’Associació + Responsables i omplir el següent formulari. L’Etiqueta Responsable és un distintiu gratuït per a les empreses i organitzacions sòcies de l’Associació +Responsables, que ofereix assessorament gratuït durant tot el procés per accedir-hi.

En el següent enllaç pots consultar el llistat complet de les empreses que ja poden presumir de la seva Etiqueta Responsable.

 


Share