Quan compaginar família i treball és possible

Cada cop es fa més palès que una millor gestió del temps resulta beneficiosa per a tots els actors socials. Per això, el nombre d’empreses que aposten per incorporar a la seva política de RSC mesures de conciliació laboral i familiar i les iniciatives institucionals per promoure aquestes pràctiques no paren d’augmentar.

Així comença l’article que aquest passat dilluns 3 de novembre va publicar el Periòdic Món Empresarial i que posava sobre la taula la cada cop més complicada equació de conciliar la vida personal, laboral i familiar.

I precisament amb aquest objectiu, entre d’altres, ha nascut una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona batejada com a “Pacte del Temps”, un acord que emplaça a patronals, sindicats i agents socials a emprendre mesures com, per exemple, la racionalització dels horaris laborals. De fet, aquest no és el primer projecte del consistori barceloní en aquest sentit, ja que des del 2006, la Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps), impulsada per la Regidoria de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, reconeix i promou la tasca d’aquelles empreses conciliadores

Doncs bé, l’autora de l’article, la Berta Seijo, ens presenta tres exemples d’empreses que intenten fer un bon ús del temps i procuren la millor conciliació possible dels seus empleats. I entre elles, tal i com podreu llegir a l’article, figura la nostra empresa, Ingeniería Social, SAL, que en la mesura de les seves possibilitats ha intentat tenir sempre molt present la conciliació i la gestió del temps.

Us deixem l’enllaç a l’article de Món Empresarial: http://bit.ly/1uH6tlB

Monempresarial


Share