Com respondre als nous requeriments RSC dels nostres clients? Etiqueta Responsable

Com respondre als nous requeriments RSC dels nostres clients? Etiqueta Responsable

L’RSC configura un nou escenari d’actuació per a la pime. Cada vegada, és més habitual que els nostres clients ens facin arribar algun requeriment RSC:

  • L’Administració ja incorpora criteris i clàusules mediambientals i socials en la gestió de compres i licitacions.
  • La Gran Empresa i exigeix ​​una gestió responsable a la seva cadena d’aprovisionament
  • Els consumidors prefereixen comprar productes d’empreses responsables (60%) i estarien disposats a pagar més per aquests productes (31%)

Diapositiva 1

El distintiu Etiqueta Responsable, promogut per l’Associació + Responsables, és una eina ideal per comunicar als vostres grups d’interès (clients, consumidors, administració pública) la vostra aposta per la gestió responsable i el desenvolupament sostenible. Serveix alhora com a eina interna de gestió, ja que és útil per identificar i recollir les bones pràctiques i per establir objectius de futur per seguir avançant.

El proper 17 de desembre organitzem un taller informatiu gratuït online sobre nous requeriments i oportunitats que planteja l’RSC davant el teu client i presentarem l’Etiqueta Responsable com un recurs àgil i accessible per comunicar els nostres compromisos responsables. Si vols assistir, fes click aquí

Share