Vine a picar el Tió dels Aliments Solidaris!

Vine a picar el Tió dels Aliments Solidaris!

Fundació Joia i el Banc dels Aliments celebren el Nadal amb el recapte del Tió dels Aliments Solidaris, els propers 11 i 12 de desembre, una activitat que es durà a terme en quatre districtes de Barcelona on estan ubicades les diferents seus de l’entitat.

Els districtes de Sant Martí, Gràcia, Eixample Esquerre (amb l’empresa d’economia social Apunts)i Sants seran els punts de recollida d’aliments infantils com: farinetes, purés infantils i llet de continuació, principals productes de necessitat bàsica pels més petits de la casa i que aquestes festes seran molt necessaris.

La gestió de tots els punts de recollida serà realitzada per persones amb trastorns de salut mental que són usuàries de Fundació Joia o professionals de l’empresa d’economia social Apunts. A cada punt hi haurà un Tió realitzat pels propis usuaris de l’entitat i la persona que doni aliments podrà picar al Tió per emportar-se un regal realitzat als diferents serveis de Fundació Joia.

Punts de recollida
Els punts de recollida estaran oberts l’11 i 12 de desembre de 9 a 13.30 h i de 15.30 a 18.00 h i estaran ubicats en els següents carrers:
Sants: Avinguda Josep Tarradellas, 35-45 al costat del supermercat Bonpreu.
Sant Martí: Carrer Andradre, 22 davant del supermercat Mercadona.
Gràcia: Carrer Bruniquer, 25 al costat de l’escola Patufet.
Eixample Esquerre: Carrer Casanovas, 77-79 al costat del supermercat Lidl.

I

Share