CLÚSTER DEL SECTOR AGROALIMENTARI PRO-RSC

CLÚSTER DEL SECTOR AGROALIMENTARI PRO-RSC

logo Clúster sector Agroalimentari

Ingeniería Social presenta el seu nou projecte “CLÚSTER DEL SECTOR AGROALIMENTARI PRO-RSC: Promoció de l’RSC a la seva cadena d’aprovisionament” amb el suport Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball autònom i la Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Industries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya,adreçat a empreses del sector agroalimentari que apostin per l’RSC.

L’objectiu del projecte és dur a terme un Programa d’Acompanyament i ‘Mentoring’ a empreses proveïdores del sector alimentari per a la incorporació de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) en la seva gestió i activitat diària. El Programa d’acompanyament es realitzarà mitjançant la creació d’un Clúster d’Empreses del Sector Alimentari, en el qual estaríem encantats que es trobés la seva empresa.

Es tracta d’una iniciativa innovadora en el marc de les accions de promoció i difusió de la RSC, que pretén posicionar a les Grans Empreses del Sector Alimentari com a referents a nivell nacional i europeu en la promoció i implantació d’aspectes de RSC en la cadena d’aprovisionament i que presentarà els seus resultats a la 6 ª Setmana de la Responsabilitat Social Corporativa (juny 2015).

El Clúster estarà format per Grans Empreses del Sector Alimentari, cadascuna de les quals aportarà un màxim de 5 empreses proveïdores amb les que Ingeniería Social treballarà en el desenvolupament i promoció de bones pràctiques de RSC alineades amb els requeriments de cada una de les empreses integrants del Clúster.

Us animen a participar en aquesta iniciativa, podeu ampliar la informació contactant amb nosaltres a través del telèfon 934 127 079 i/o enviant un correu electrònic a: lucia.melendo@ingenieriasocial.es

cluster_cat

pdf
descarregar PDF


Share