Participa al Concurs ‘Comparteix l’impacte de la teva RSC’

La 10ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya es posa en marxa i ho fa un any més amb un concurs on les empreses compromeses amb l’RSC podran fer visibles les seves iniciatives.

Si sou una empresa compromesa amb la responsabilitat social i voleu posar de relleu el vostre esforç per implantar models de gestió ètics, establir bones practiques i fomentar el desenvolupament sostenible, aquesta és la vostra oportunitat!

La Setmana RSC 2019 presenta el concurs ‘Comparteix l’impacte de la teva RSC’ dirigit a tot tipus d’empreses, entitats i organitzacions que vulguin compartir els seus projectes RSC relacionats amb els ODS.

Per l’edició d’enguany del concurs s’han fixat cinc categories diferents i la data límit per presentar els vostres projectes serà el proper 10 de setembre de 2019.

Podeu consultar las bases del concurs i tots els detalls en la web oficial de la SetmanaRSC 2019: https://bit.ly/2KnsS0g

I recordeu reservar-vos a la vostra agenda les dates de la 10a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, del 22 al 26 d’octubre!

Share