Apunts renova el seu compromís amb l’Etiqueta Responsable

Apunts renova el seu compromís amb l’Etiqueta Responsable

Apunts, empresa de serveis digitals i missatgeria, ha reforçat un any més el seu compromís amb la Responsabilitat Social renovant la seva Etiqueta Responsable, distintiu promogut per l’Associació + Responsables, i  que la distingeix per les seves bones pràctiques empresarials amb valors amb una actuació transversal en els 3 àmbits de l’empresa: economic, social i ambiental.

logo etiqueta apunts

Apunts és una empresa d’economia social que ofereix serveis de disseny i missatgeria com: reprografia, gran format, digitalització, web to print i transport urgent. Apunts és una empresa compromesa amb la promoció de la salut mental i per això focalitza la seva atenció i professionalització en el col•lectiu de persones afectades per trastorns de salut mental i actualment dóna oportunitats laborals a més de 50 professionals que reben formació constant i que se’ls prepara i acompanya en el procés de salt de l’empresa protegida a l’ordinària.

pantallazo web cast-med

Fa uns dies Apunts va inaugurar el seu sisè centre a Barcelona i el Director-gerent d’Apunts, Julio Castillo, va aprofitar l’ocasió per ratificar el compromís de l’empresa amb l’RSC: “Volem continuar creixent, generar nous llocs de treball, obrir un nou centre Apunts en 2015 i col·laborar amb iniciatives empresarials per desenvolupar la Responsabilitat Social a Catalunya perque com a empresa d’economia social el que toca és reinvertir el nostre capital i generar cohesió social i sensibilització en salut mental sempre sota criteris responsables”.

Julio Castillo també ha remarcat que “sense el compromís constant de les empreses que col·laboren amb Apunts seria impossible poder reinvertir el capital en Fundació Joia per continuar millorant la situació de les persones amb trastorns de salut mental i mantenir els mateixos bons resultats”.

etiqueta apunts

De fet, els productes d’Apunts es realitzen de manera local i contractant els serveis d’empreses proveïdores locals. Els proveïdors es seleccionem segons criteris de qualitat i segons el comerç de proximitat. L’activitat de l’empresa està basada en la col·lectivitat i no deslocalització del producte.

Apunts, de la mateixa forma que la resta d’empreses i entitats que ja disposen de l’Etiqueta Responsable, obrirà les seves portes el proper 11 de juliol amb motiu de la jornada de portes obertes que organitza la 5ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, que enguany es celebrarà del 7 al 12 de juliol.

En el següent enllaç pots consultar el llistat d’empreses i organitzacions que ja disposen de la seva Etiqueta Responsable.

 

Share