6ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

Es possible estar compromès amb el teu entorn social, laboral i mediambiental i a més a més ser competitiu? Saps quin valor afegit aporta a la producció i/o servei la responsabilitat social? Hi ha sistemes de gestió empresarial ètics? Casos d’èxit?

Del 10 al 14 de novembre de 2015 la 6ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya obrirà les seves portes per donar un any més el protagonisme que es mereix  la Responsabilitat social a l’empresa, el consum responsable i el respecte al medi ambient.

Per resoldre aquests i molts altres dubtes, Ingeniería Social, SAL i l’Associació +Responsable organitzen la ‘6a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya’ que en les anteriors edicions ha superat els 5.000 visitants,  amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Bancària “la Caixa”.

Aquesta sisena edició s’inaugurarà dimarts 10 de novembre i presentarà a la ciutat de Barcelona i arreu de la geografia catalana un seguit d’activitats que fins dissabte 14 de novembre recorreran diferents espais depenent del caràcter de cada acció: hi haurà conferències, ponències, tallers, sessions de portes obertes a empreses i cinema.

Recamlaser,  Nestlé, Kromschoreder, Bermos, Redyser,  l’Hospital Plató, la Corporació Catalana dels Mitjans de Comunicació, l’Institut Català d’Oncologia,  la Fundació Claror i Can Cet, seran protagonistes, entre d’altres, d’aquesta setmana que comptarà doncs amb la presència d’empreses que operen en el mercat global i que ja han introduït sistemes de gestió ètics certificats internacionalment, amb organitzacions amb llarga trajectòria en el treball amb proveïdors responsables, amb el foment de la transparència i en l’impuls de voluntariat corporatiu.

La Setmana també ha programat les ja tradicionals jornades de portes obertes de les empreses responsables, cinema amb valors i tallers per a la ciutadania.

Totes les activitats son gratuïtes i per inscriure-s’hi només cal accedir al web: www.setmanarse.cat i omplir la butlleta d’inscripció corresponent.


Share