RESPONSABILITAT SOCIAL I SOSTENIBILITAT

SOLUCIONS RESPONSABLES I SOSTENIBLES ADAPTADES A LA TEVA ORGANITZACIÓ

Ingeniería Social S.A.L és una empresa d’economia cooperativa especialitzada en la formació, diagnòstic, definició, implementació, verificació i comunicació de sistemes de gestió en Responsabilitat Social, Sostenibilitat i Igualtat.

L’equip d’Ingeniería Social està format per professionals multidisciplinar, experts/es en RSC, en la gestió integral de projectes, sostenibilitat ambiental, acció social i comunicació.

El nostre compromís és ferm i volem posar-vos-ho fàcil: és possible desenvolupar negocis competitius, rendibles, sostenibles i responsables.

La nostra missió és assessorar a la nostra clientela a desenvolupar organitzacions i serveis més eficients, integrats, competitius, transparents, sostenibles i responsables, que aportin més valor a l’organització, a la seva plantilla i a la seva clientela o persones beneficiàries, així com al conjunt de la societat i al medi ambient.

Ingeniería Social s’enorgulleix d’impulsar la RSC organitzant cada any des de 2010 la “Setmana de la Responsabilitat Social/Sostenibilitat” que el 2023 arribarà a la seva 15ª edició.

Igual que l’Associació + Responsables, paraigües de tots els esdeveniments de promoció i sensibilització de l’RSC com el distintiu Etiqueta Responsable.

Gràcies a l’experiència d’Ingeniería Social en la gestió transversal de la sostenibilitat ha estat possible crear Apambu.

ELS NOSTRES CLIENTS

Compromesos amb la Responsabilitat Social i la Sostenibilitat

CONTACTE

Omple, si et plau, aquest breu formulari amb les teves dades de contacte bàsiques i una breu descripció de les teves necessitats.

Nosaltres ens posarem en contacte amb tu per fer-te alguna pregunta sobre el projecte i poder resoldre els teus dubtes i enviar-te un pressupost a mida i sense compromís.