CONSULTORIA I AUDITORIA EN RSC I SOSTENIBILITAT

SOLUCIONS RESPONSABLES I SOSTENIBLES ADAPTADES A LA TEVA ORANITZACIÓ

Ingeniería Social S.A.L és una empresa de consultoria i auditoria, d’economia cooperativa, especialitzada en la formació, diagnòstic, definició, implementació, verificació i comunicació de sistemes de gestió i processos relacionats amb la Responsabilitat Social Corporativa, tant de grans empreses i PIMES com d’entitats del tercer sector i administracions públiques.

La nostra missió és assessorar als nostres clients a desenvolupar organitzacions i serveis més eficients, integrats, competitius, transparents, sostenibles i responsables, que aportin més valor a l’organització, a la seva plantilla i als seus clients o persones beneficiaries, així com al conjunt de la societat i al medi ambient.
Ingeniería Social s’enorgulleix d’impulsar la RSC organitzant cada any des de 2010 la “Setmana de la Responsabilitat Social” que el 2019 arribarà a la seva 10ª edició a Barcelona i a la seva 2ª edició a Madrid. Igual que l’Associació + Responsables paraigües de tots els esdeveniments de promoció i sensibilització de l’RSC com el distintiu Etiqueta Responsable.

Els nostres clients

DEMANA’NS UN PRESSUPOST

Omple, si et plau, aquest breu formulari amb les teves dades de contacte bàsiques i una breu descripció de les teves necessitats.

Nosaltres ens posarem en contacte amb tu per fer-te alguna pregunta sobre el projecte i poder resoldre els teus dubtes i enviar-te un pressupost a mida i sense compromís.

Vull rebre la newsletters mensual d’Ingeniería Social amb noticies del sector.