Blog

12 a 15 de Juny 2013 nova edició de la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

Com a balanç d’aquest 2012 que s’acaba, volem compartir amb vosaltres el video resum que  hem muntat, en col·laboració amb Loopa Media, del que representa la Setmana de l’RS a Catalunya.Us volem convidar a que reserveu les dates del 12 al 15 de Juny 2013 per participar en la que ja serà la 4rta. Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya; amb la Fira RSE, les conferències de bones pràctiques SOC-ECO-AMB, el dia del voluntariat, la jornada de portes obertes, el cicle de cinema i els tallers sostenibles per infants i adults.

Fent el balanç final de la que va estar la 3era. darrera edició de la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya. Com ja va succeir en les dues primeres edicions, el balanç no pot ser més positiu. L’esdeveniment va servir, un cop més, per posar en l’aparador la Responsabilitat Social i per conscienciar a la societat en general de la necessitat de ser més responsables tant en la nostra vida diària com en la gestió empresarial.

Totes les institucions, entitats, associacions i particulars que van participar en aquesta nova entrega de la Setmana RSE han mostrat la seva satisfacció pels resultats obtinguts i per la repercussió mediàtica que es va assolir durant els quatre dies d’activitats.

Aprofitem per comentar-vos que teniu a la vostra disposició tota la informació relativa a la 3ª Edició de la Setmana (Memòria 2012, els Videos de les Conferències i les presentacions dels ponents) a www.setmanarse.cat/documentacio.php
Share