Ingeniería Social: Consultoria i auditoria en RSC

Ingeniería Social: Elena López

Elena López
Sòcia directora

Auditora, consultora i formadora experta en Responsabilitat Social Empresarial. Certificació de sistemes de gestió ètica SGE21, SA8000 i codis ètics BSCI, SEDEX, AEON. Avaluació de l’àmbit econòmic, social i mediambiental de l’empresa i els impactes generats pel seu exercici. Promotora de la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya i de la creació del distintiu “Etiqueta Responsable”. És emprenedora social.

Ingeniería Social: Àngels González

Àngels González
Responsable de projectes

Consultora especialitzada en Responsabilitat Social Corporativa. Compta amb més de 10 anys d’experiència en el desenvolupament d’estudis i projectes en l’àmbit de la sostenibilitat i la integració de criteris RSC en l’estratègia i en la gestió d’organitzacions públiques i privades. Àngels és experta en el disseny i impartició d’accions formatives dirigides a empreses i emprenedors, col·laborant en diferents programes de Màster i Postgrau de referència a nivell nacional. Llicenciada en Geologia i Màster en Project Management.Ingeniería Social: Marta Cals

Marta Cals
Responsable de projectes

Responsable de l’Oficina del Voluntariat Corporatiu d’Ingeniería Social i consultora. Experta en polítiques socials i en consultoria d’administracions públiques i entitats. Té àmplia experiència en el diagnòstic, disseny, implantació i avaluació de programes d’iniciativa pública d’atenció a les persones. És llicenciada en Dret. Ha estat formadora en mediació pel Consell dels Col.legis d’Advocats de Catalunya. Màster en Criminologia i Execució Penal i Postgrau en Migracions Contemporànies i Interculturalitat. Especialització Innovar i Emprendre una Empresa Social.


Ingeniería Social: Norma Bisbal

Norma Bisbal
Consultora

Consultora experta en Responsabilitat Social Corporativa, comunicació i estratègia de marca. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, amb un màster en Responsabilitat Social Corporativa i formació especialitzada en desenvolupament sostenible, la Norma compta amb experiència internacional treballant en el disseny, la planificació i la implementació d’estratègies de comunicació i màrqueting, així com en l’elaboració de projectes d’RSC.


Ingeniería Social: Paula Dellaroza

Paula Dellaroza
Consultora

Llicenciada en Comunicació Social amb èmfasi en Relacions Públiques, formació en gestió de projectes i un MBA en Gestió Estratègica. Aporta una experiència de més de set anys de treball en àrees de sostenibilitat, comunicació corporativa i branding en grans empreses multinacionals i organitzacions sense ànim de lucre. Responsable de projectes com: elaboració de posicionaments corporatius per temes d’RSC, projectes de co-creació i stakeholders engagement, canvi de processos interns per a inserció de criteris d’RSC i estratègies de sostenibilitat.

Ingeniería Social: Alejandra Siares

Alejandra Siares
Key-account-manager

Key-account-manager a Ingeniería Social, l’Alejandra compta amb una àmplia experiència professional en auditoria administrativa per al sector sanitari, així com en la comercialització de serveis per a empreses i particulars.


Ingeniería Social: Gaby López

Gaby López
Comunicació

Tècnic en comunicació especialitzat en noves tecnologies i xarxes socials. Compta amb més de deu anys d’experiència en el món de la comunicació, tant en ràdio i premsa com mitjans de digitals. Des de fa tres anys col·labora com a cap de comunicació a Ingeniería Social. És llicenciat en ciències de la informació.

Ingeniería Social: Petiula Takahashi

Petiula Takahashi
Dissenyadora gràfica

Llicenciada en Disseny Gràfic amb postgrau en Interaction Design (Disseny Centrat en l’Usuari) i en Il·lustracions per a Publicacions Infantils i Juvenils. Ha treballat més de 8 anys amb formació e-learning corporativa.