Ingeniería Social: Consultoria i auditoria en RSC

Ingeniería Social: Elena López

Elena López
Sòcia directora

Auditora, consultora i formadora experta en Responsabilitat Social Empresarial. Certificació de sistemes de gestió ètica SGE21, SA8000 i codis ètics BSCI, SEDEX, AEON. Avaluació de l’àmbit econòmic, social i mediambiental de l’empresa i els impactes generats pel seu exercici. Promotora de la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya i de la creació del distintiu “Etiqueta Responsable”. És emprenedora social.

Ingeniería Social: Àngels González

Àngels González
Responsable de projectes

Consultora especialitzada en Responsabilitat Social Corporativa. Compta amb més de 10 anys d’experiència en el desenvolupament d’estudis i projectes en l’àmbit de la sostenibilitat i la integració de criteris RSC en l’estratègia i en la gestió d’organitzacions públiques i privades. Àngels és experta en el disseny i impartició d’accions formatives dirigides a empreses i emprenedors, col·laborant en diferents programes de Màster i Postgrau de referència a nivell nacional. Llicenciada en Geologia i Màster en Project Management.


Ingeniería Social: Marta Cals

Marta Cals
Responsable de projectes

Consultora especialitzada en la planificació, disseny i implementació de projectes estratègics en Responsabilitat Social per a organitzacións públiques i privades. Trajectòria professional en posicions directives en el sector públic i privat. Llicenciada en Dret, postgraduada en Direcció de Empreses i en innovació social. Ha sigut formadora en mediació per el Consell de Col·legis d’Advocats de Catalunya. És professora col·laboradora en màsters RSC.


Ingeniería Social: Gaspar Pericay

Gaspar Pericay
Consultor RSC i Responsable de desenvolupament de negoci

Expert en RSC i estratègia empresarial, s’ha format a ESADE i a la Kellogg Business School (Chicago) en Direcció i Administració d’Empreses (MBA). Àmplia experiència en l’àmbit internacional i en comunicació: ha treballat de consultor per a la Comissió Europea a Brussel·les en cooperació pel desenvolupament i en comunicació estratègica, així com de periodista, editor i coordinador d’equips a Barcelona. També té experiència en formació, havent exercit de professor associat a la UPF durant 5 anys.

Ingeniería Social: José María Taboada

José María Taboada
Compliance Corporate

Diverses posicions de gestió a nivell directiu (6 anys d’experiència internacional a Alemanya): Compliance / Ètica, Medical Màrqueting, R + D + I, registres, farmacovigilància. Direcció Tècnica / Garantia de Qualitat (QA), Informació Mèdica i Documentació, Responsabilitat Social Corporativa (RSC).
Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, 1983 i PDD de l’IESE, Barcelona, 1998.
Certificate in Healthcare & Ethics Regulation, Seton Hall University / SciencePo, París, 2012.
President del Consell Empresarial del Centre de Regulació Genòmica, 2009-2013.
President (2011-2013) i vicepresident (2009-2011) de AMIFE (Associació de Medicina de la Indústria Farmacèutica Espanyola).

Ingeniería Social: Laura Gómez

Laura Gómez
Consultora Sènior

Consultora en sostenibilitat. Te àmplia experiència en gestió ambiental. Llicenciada en Ciències ambientals, Universitat de Barcelona. Tècnic en Avaluació del Impacte Ambiental, Escuela de Dirección de Empresa.

Ingeniería Social: Jéssica López

Jéssica López
Consultora

Consultora en Responsabilitat Social. Màster en Responsabilitat Social Corporativa. Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Itinerari: Empresa, Economia Social i Drets Humans.
Grau en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialització: Marketing Digital.

Ingeniería Social: Pablo Sánchez

Pablo Sánchez
Consultor

Graduat en Publicitat i Relacions Públiques i cursant Màster en Responsabilitat Social Corporativa. Amb experiència en l’àmbit de la comunicació corporativa, el disseny i la planificació de projectes de relacions públiques per a empreses privades i entitats del tercer sector, així com projectes d’RSC.

Ingeniería Social: Maribel Borrego

Maribel Borrego
Consultora

Ingeniería Social: Alejandra Siares

Alejandra Siares
Key-account-manager

Key-account-manager a Ingeniería Social, l’Alejandra compta amb una àmplia experiència professional en auditoria administrativa per al sector sanitari, així com en la comercialització de serveis per a empreses i particulars.

Ingeniería Social: Carla Rey

Carla Rey
Administratiu

Graduada en Màrqueting, Relacions Públiques, Publicitat (Comunicació Empresarial) i cursant Màster de Màrqueting i Relacions Públiques. Carla compta amb experiència professional en comunicació i esdeveniments.

Ingeniería Social: Gaby López

Gaby López
Comunicació

Tècnic en comunicació especialitzat en noves tecnologies i xarxes socials. Compta amb més de deu anys d’experiència en el món de la comunicació, tant en ràdio i premsa com mitjans de digitals. Des de fa tres anys col·labora com a cap de comunicació a Ingeniería Social. És llicenciat en ciències de la informació.

Ingeniería Social: Petiula Takahashi

Petiula Takahashi
Dissenyadora gràfica

Llicenciada en Disseny Gràfic amb postgrau en Interaction Design (Disseny Centrat en l’Usuari) i en Il·lustracions per a Publicacions Infantils i Juvenils. Ha treballat més de 8 anys amb formació e-learning corporativa.