Concurs Empreses Setmana RSC 2017

Concurs Empreses Setmana RSC 2017

PARTICIPA I GUANYA PRESENTAR LA TEVA BONA PRÀCTICA EN RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

+ un estand gratis a la Setmana del 14 – 18 nov Catalunya / 24 – 27 oct C. Valenciana

___

Concurs Empreses Setmana Responsabilitat Social Corporativa “Tot comença amb tu” / Novetat 2017 !!!

Aprofita aquesta oportunitat i participa en el Concurs Empreses Setmana Responsabilitat Social Corporativa 2017 “Tot comença amb tu”. L´objectiu obrir les portes a totes aquelles empreses que estiguin compromeses amb la sostenibilitat, d’aquesta manera se us ofereix tenir veu i comunicar la vostre bona pràctica relativa a les accions que estigueu duent a terme en matèria de Responsabilitat Social Corporativa, tant en el àmbit social,ambiental,econòmic.

Els projectes més rellevants GUANYEN ser presentats durant la setmana RSC en presència de mitjans de comunicació, audiència, grups d’interès i administració pública. A més de tenir un espai GRATUÏT a la fira.
Altrament, una destacada presencia en tots els suports de comunicació banners, web, newsletters, notes de premsa, roll-ups, videos que s´utilitzen durant la Setmana de la Responsabilitat Social Corporativa.

Podràs convidar al teu públic d´interès, clients, proveïdors per exposar la vostre bona practica en RSC i els beneficis obtinguts en RSC,i alhora estaràs fomentant i abanderant el creixement sostenible. En realitat TOT COMENÇA AMB TÚ !!!
Tanmateix tens dret d´assistir al networking i establir noves aliances claus inclosa també l´administració pública.

Lidera des de l´estratègia del desenvolupament sostenible!!! Aprofita aquest esdeveniment com una oportunitat per millorar el teu posicionament. La societat demana canvis i millores aquí pots explicar els teus !!! perque no tot val ja.

* Stand a la fira només per a Catalunya.

Consideración tècniques:

Data límit de presentació dels projectes per a l’avaluació del jurat és el proper 23/07/2017. (Catalunya i Comunitat Valenciana)
Resolució de les Bones Pràctiques seleccionada 30/07/2017. (Catalunya i Comunitat Valenciana)
Es valorará l´abast i la magnitud del projecte, l´avaluació es realitazrá per ordre d´arribada en l´inscripció  considerant la afluencia de participació.

botón vull participar