Solucions responsables i sostenibles adaptades a la teva organització

  • Dia de la dona 8 març
Els nostres serveis:Consultoria, auditoria y formacio en RSC Oficina tecnica de projectes Territoris solcialment responsables

Els teus especialistes en gestió responsable i sostenible

Ingeniería Social S.A.L. és una empresa de consultoria i auditoria, d’economia cooperativa, especialitzada en la formació, diagnosi, definició, implementació, verificació i comunicació de sistemes de gestió i processos relacionats amb la Responsabilitat Social Corporativa i la Sostenibilitat, tant de grans empreses i PIMES com d’entitats del tercer sector i administracions públiques.

La nostra missió és assessorar als nostres clients a desenvolupar organitzacions i negocis més eficients, integrats competitius, transparents, sostenibles i responsables, que aportin més valor a l’organització, als seus treballadors i als seus clients o beneficiaris, així com al conjunt de la societat.

Ingeniería Social s’enorgulleix d’impulsar l’RSC organitzant cada any des de 2010 la ‘Setmana de la Responsabilitat Social’, que al 2019 arribarà a la seva 10a edició a Catalunya i a la seva 2a edició a Madrid.

 

Oficina Técnica en RSCBanner Compliance CorporateMemories de sostenibilitatBanner Pla de IgualtatBanner Sistemes de Gestió ÈticsBanner de la Oficina del Voluntariado Corporativo de Barcelona